medium_Vihreätpilkut.jpg

EHDOLLA KUNTAVAALEISSA

2021

Olen ehdolla kevään 2021 kuntavaaleissa. Olin ensimmäisen kerran ehdolla 2017 ja pääsin läpi kuntamme ensimmäisenä Vihreänä valtuutettuna. 

Olen ollut valtuustokaudella sivistyslautakunnan jäsen ja sitä kautta olen päässyt parhaiten vaikuttamaan lasten ja perheiden asioihin, sekä varmistamaan, että Kaustinen on jatkossakin kulttuuripitäjä, jossa on laadukasta opetusta, tasa-arvoista kohtelua oppilaiden ja asukasryhmien kesken. Kunnassamme voi jatkossakin harrastaa monenlaisia asioita. 

Terveydenhuollon kustannukset näkyvät Kaustisen taloudessa. Vaikka kunnassamme asuu hyväkuntoisia kuntalaisia ja ikärakenne on hyvä, talous on tiukalla. Koronavuosi on kurittanut sitä entisestään. Silti on tärkeää, että Kaustisella panostetaan varhaiskasvatukseen, perusopetukseen ja jatko-opiskelumahdollisuuksiin. On tärkeää, että mahdollistamme lapsille ja nuorille turvallisen kasvuympäristön, jossa on hyvä elää, asua ja harrastaa. Vaikeina aikoina on tärkeää, että pidämme kiinni kaikista kuntalaisistamme ja edistämme hyvinvointia kaikilla elämänalueilla. Ennaltaehkäisy on kaikessa inhimillisin ja edullisin tapa.

Kunnassa on jatkossakin investoitava kestävästi sekä luonnon että tallouden kannalta. Meidän on löydettävä uusia tulonlähteitä, jotta voimme sekä investoida että turvata peruspalvelut. 

DSC_7305.jpg
Kopio%20Kopio%20Kopio%20Kopio%20Pietarsa